Almanya en seksi 4 Türk kızlar - Almanya'nın seksi Türk kızları - Almanların yıldız listesinde 4 Türk

Sibel Kekilli, Nazan Eckes, Gülcan Kamps, Reyhan Şahin.

Türk kızları Alman hatunlara fark attı! Kim demiş Türk kadınlarında iş yok, yabancılar daha güzel diye!

Alman Bild gazetesinin, en seksi 100 yıldız listesinde, 4'üncü sıra, Sibel Kekilli'nin oldu. Sunucu Nazan Eckes 14, Gülcan Kamps 97, Reyhan Şahin 99'uncu sıradan listede.

Çek kız isimleri ve anlamları listesi - Çek Cumhuriyeti kızlarını tanıyalım. Tıklayın

Almanya'nın en çok satılan gazetelerinden Bild, ülkenin en seksi 100 ünlü kadınını seçti. Sıralamanın en ilginç yanlarından biri de, listede dört Turk kokenli ismin de yer alması oldu. Fatih Akın'ın 'Duvara Karşı' filmiyle ünlenen Sibel Kekilli, yüz kadın arasında dördüncülüğü elde ederken, ülkenin çok tanınmış çok sayıda güzelini de geride bırakmayı başardı. Bild'in Kekilli için yaptığı yorum ise, "Zarif ve güzel. Sır dolu ve candan bir tebessüm" şeklinde oldu.

Bild, 14'üncü sıraya ise TV sunucusu Nazan Eckes'i uygun gördü. Eckes'in saçlarını ön plana çıkaran gazete, aynı zamanda egzotik ve erotik olduğu yorumuna da yer verdi.

1'İNCİ ENGELHARDT
Sıralamada TV sunucusu Gülcan Kamps 97, Lady Bitch Ray olarak bilinen Reyhan Şahin ise 99'uncu sırayı elde etti. Yarışmada ilk üç sırayı ise Charlotte Engelhardt (30), Sophia Thomalla (19) ve Sonya Kraus (35) aldı. Kaynak: Sabah.com.tr

Sibel Kekilli

Almanya'da Erkekler Barlarda Kızlara Bunu Ismarlıyorlar