Türk kadını ve Erkeğinin Romantizm Sorunu - Türkiye'deki Kızlar ve Romantik Erkekler

Romantik miyiz değil miyiz? Gözlemlerden çıkanlar.

23 Yaşındayım. Türküm, Türkiyeliyim. Hiçbir zaman genelleme yapmayı sevmemişimdir. Sevmem de. Eğer genellemeyi sağlayacak ortam varsa bol miktarda araştırır ve gözlemlerim belki ondan sonra doğruluğuna inanırsam genelleme yapabilirim. Genelleme yapabilceğim birkaç konudan biridir Türk Kızları.

Romantik olması mevzusu çok komik geldiği için yazmak geldi içimden birşeylerin değişmeyeceği zaten besbelli o bakımdan sadece gerçekleri açıklama gereğinden yazıyorum.

Romantizm denilen olgu Türk erkeğine ısrarla yüklenilmeye çalışılmış ve kıtlığından dolayı gem vurulmuş bir olaydır. Elbette erkek kadını için duygusallığa akmalı onu kalben fethedebilmelidir. Peki ya Türk kadını bu ortamı sağlıyor mu? Elbette hayır.

Türk kadınının birçok konuda oldugu gibi bu konuda da orjinal bir görüşü yoktur. Kendi benliğini yansıtan düşünceleri hayatının hiçbir kısmında yoktur zaten. Peki nedir onların romantizmden anladığı. Alalım sokaktan rastgele bir kız. Adı Ayşe olsun. Boyu 161 kilosu 57 yası 19.

Onun için romantizm erkeğin güzel çehresi, parası, prestiji, kaprislerine karsı dayanılabilirlik katsayısının fazla olması demektir. Işte bence bu bir genelleme değil verdiğim örnekteki kızın boyuna kadar çok rahat rastlanılası bir durum.

Peki bir erkek olarak söyliyim. Türk erkeği çok mu parlak kariyerli. Hayır kesinlikle savunmam bile zaten. Anladığı tek şey maddi merkezli hayat anlayısı olan Türk kadınına onun anlayacagı dilden sahip olmaya çalışan Türk erkeğinin güvenilirliğinden söz etmek elbette aptalca.

Ama birçok ırkı gözlemleyen ben tüm komplekslerimden arınmış bir şekilde sunu söyleyebilirim ki romantizm'i ve tamamen saf duygularınızı yansıtabileceğiniz son ırk Türk ırkı kadınları olmalıdır. Simdi durup durduk yere kuyruk acısı modülüne girenler olabilir. Boşver girsinler. Oyle bilseler nolur ki. Ha zaten acı dediğin şey insana daha bir gerçekçilik katar. Hele ki komplekssiz yaklaşabiliosan. Bol miktarda atmasyon romantik olan Türk kadınlarına saygılar. :)

Yazar: Musti
.